MARDİN / ARTUKLU - Sadık-Gurbet Yay Anaokulu

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" kapsamında velilerimize proje hakkında bilgi verildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul komisyon üyeleri müdür yardımcısı İbrahim DOĞAN başkanlığında toplandı. Yıl içinde yapılacak etkinlikler hakkında görüşüldü.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ilçemiz geneli düzenlenen "29 Ekim Kostüm Tasarımı Yarışması"'na katılım sağladık. Okul geneli yarışma için kostüm tasarlayan tüm öğrencilerimiz kostümlerini okulda sergilediler. Kostüm tasarlayan velilerimiz ve sergileyen öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Kas

Veli Katılım Etkinliği kapsamında velilerimiz tarafından tasarlanan çılgın şapkalar sergilendi.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin 100.Yılında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yıldönümünde saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin Duyan, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle ile bir araya geldi. Ziyaretleri için kendisine teşekkür ederiz.

deprem tatbikatı yapıldı

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI 19 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ SAAT 12.00'DA BELİRİTİLEN GÜNDEM MADDELERİ DOĞRULTUSUNDA, AİLELERİMİZİN DE İŞBİRLİĞİ İLE OKULUMUZDA DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET VEREBİLMEK ADINA, TÜM VELİLERİMİZLE GERÇEKLEŞTİRDİK.

ÜNDEM MADDELERİ

1- Açılış, yoklama, yazman seçimi,

2- Okul Müdürü Ferda KARAKAŞ SALMAN'ın konuşması,

3- Divan Başkanı seçimi,

4- Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi,

5- Yönetim Kurulu Üye Seçiminin yapılması (Veliler arasında 5 asil, 5 yedek üye seçimi)

6- Denetim Kurulu Üye seçimi yapılması (Veliler arasından 1 asil 1 yedek, öğretmenler arasından 2 asil 2 yedek üye seçimi)

7- İhtiyaçların giderilmesine dair yönetim kuruluna yetki verilmesi,

8- Eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesine dair görüş ve önerilerin alınması,

9- Dilek, Öneriler, Kapanış

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı yeniden umutla, heyecanla başlıyor. Yeni dönemin tüm eğitim camiasına başarı, sağlık ve huzur getirmesini dileriz.

Yaşama El Ver