MARDİN / ARTUKLU - Sadık-Gurbet Yay Anaokulu

Şbt

Çocuk öğrenmeye meraklıdır. Her şeyi ellemek, tatmak, görmek, işitmek, koklamak ister. Çevresiyle etkileşimi ne kadar zengin olursa o derecede yaşantı kazanmış olur. Yani çocuk fiziksel olarak aktif olduğu, denediği ve keşfettiği zaman öğrenir. Yaşayarak öğrendiğimiz deneyimlerimizi de unutmamız zor olur.

Şbt

6 şubat depremlerinde asrın felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle andık.

İLK GÜN ETKİNLİĞİMİZ

-MÜZİK EŞLİĞİNDE SPOR

-PİJAMA PARTİSİ

-SİNEMA ETKİNLİĞİ

Ock

ETKİNLİK HAFTASINDA YAPILACAK ETKİNLİKLERİMİZ.

Dilimizin Zenginlikleri projesi Ocak ayı etkinliği

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Ocak ayı etkinliği.

Ock

Velilerimizi okulumuzda ağırlayıp, onları eğitime dahil ediyoruz. Çocuklarıyla eğlenirken öğrenmelerini, birlikte zaman geçirmelerini amaçladık. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Spora ayırdığınız zamanı sağlıktan geri kazanırsınız.

Ock

Arılar sınıfından haftanın çocuğu arkadaşlarına sağlıklı, şifa dolu sürprizi.

Ock

Haftalık veli ziyaretlerimiz devam ediyor. Öğrencilerimizi evlerinde ziyaret edip velilerimize misafir oluyoruz.

Ock

Yeni yılla birlikte bir yaş daha büyüdüğümüzün farkındalığını oluşturmak için çocuklarımız ile birlikte pasta kesildi.

ABAD kapsamında SEBEB-İ ZİYARETİMİZ ÖĞRENCİMİZ projesi

Çocuklarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Ara

Rehber öğretmenimiz Şeyhmus ECE tarafından okulumuz öğrencilerine Temizlik ve Hijyen eğitimi verildi.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftadı kapsamında, anlatacağımız hikayeyi seçerek oy kullanmayı öğrendik.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında; sınıf içinde dilimizi zenginleştiren, geliştiren etkinliklere velilerimizi kattık. Velilerimiz çocuklarıyla tekerlemeler söylediler, parmak oyunları oynadılar, hikayeler okudular.