MARDİN / ARTUKLU - Sadık-Gurbet Yay Anaokulu

Etiket Sonuçları: Veli

Ock

Velilerimizi okulumuzda ağırlayıp, onları eğitime dahil ediyoruz. Çocuklarıyla eğlenirken öğrenmelerini, birlikte zaman geçirmelerini amaçladık. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Haftalık veli ziyaretlerimiz devam ediyor. Öğrencilerimizi evlerinde ziyaret edip velilerimize misafir oluyoruz.

Ara

ABAD projesi kapsamında veli meslek tanıtım  günleri.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" kapsamında velilerimize proje hakkında bilgi verildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ilçemiz geneli düzenlenen "29 Ekim Kostüm Tasarımı Yarışması"'na katılım sağladık. Okul geneli yarışma için kostüm tasarlayan tüm öğrencilerimiz kostümlerini okulda sergilediler. Kostüm tasarlayan velilerimiz ve sergileyen öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Kas

Veli Katılım Etkinliği kapsamında velilerimiz tarafından tasarlanan çılgın şapkalar sergilendi.